Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Winter Dinerspel in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen neemt jullie mee naar hartje Leiden voor het gezelligste winteruitje, spelprogramma en groepsevenement van Nederland! Het Ik Hou van Holland Winter Dinerspel is voor iedereen die een avondje Leiden feestelijk wilt doorbrengen. Tijd voor polonaise, fun en vertier!

Net zoals bij de populaire Tv-show ‘Ik Hou van Holland’, komen tijdens deze aflevering van deze beroemde spelshow allerlei originele vragen over de bekendste Hollandse hits voorbij en gaan jullie allemaal meezingen. Tussendoor genieten jullie van een heerlijk 3-gangen diner omdat ook de inwendige mens verwend moet worden!

Onder het genot van een lekker drankje gaat ronde één van start. De teams worden getest op hun kennis over de welbekende Nederlandse hits! Het menu kunnen jullie natuurlijk in overleg samenstellen, onze chef-kok is van alle markten thuis en zorgt uiteraard voor de lekkerste gerechten. Geniet van de opzwepende muziek en van onze enthousiaste quizmaster die alles op wonderbaarlijke wijze aan elkaar praat!

De verschillende spelrondes volgen elkaar in hoog tempo op, het is aan jullie om deze allemaal tot een goed einde te brengen en om daarna de hoofdprijs glimlachend in ontvangst te nemen! Jullie gaan naar huis met een vrolijk deuntje in de oren en een gezellige avond rijker! Veel plezier en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Professionele Quizmaster
  • Uitgebreid winters 3-gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Leiden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan