Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Diner Cruise bij Leiden

Details over dit uitje

Houden jullie ook zo van spelletjes spelen? Dat komt goed uit! Bij Leiden Evenementen kunt u nu de Ik hou van Holland Diner Cruise reserveren. Dat is genieten van een gezellige boottocht, een heerlijk buffet en tussendoor spelen jullie het Ik hou van Holland spel.

Vergeet tussendoor niet even naar buiten te kijken! Leiden is te mooi om voorbij te laten varen. Uiteraard niet te lang blijven staren, want de quizmaster staat al weer in de startblokken voor weer een nieuwe spelronde. We zullen vanavond jullie Nederlandse kennis eens op de proef stellen.

U kent het programma vast wel. Linda de Mol die op de zaterdagavond de Nederlandse kennis test bij de verschillende teams. Welk team heeft binnen jullie gezelschap de meeste kennis en gaat naar huis met de felbegeerde hoofdprijs? Tussen het spel door laten we alle deelnemers ook nog eens genieten van een overheerlijk buffet. Wij weten wel hoe we jullie avond een groot succes kunnen maken!

Bent u op zoek naar een uniek familie-diner of een vriendenuitje, dan is de Ik Hou van Holland Diner Cruise de perfecte belevenis!

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Heerlijke maaltijd
  • Enthousiaste quizmaster
  • Ik hou van Holland quiz
  • Hoofdprijs voor het winnende team

Mogelijke buffetten:

– Tapas
– Mediteraans

Bent u met meer dan 35 personen, uiteraard geen probleem. Er wordt dan een aparte prijs berekend.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur die u aan boord doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan