071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hunted Lunchgame in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Hunted Lunchgame in Leiden

Een spannende tocht door de stad en tussendoor heerlijk eten en drinken. Dat klinkt als een ideale middagbesteding, of niet? Wij van Leiden Evenementen kunnen dit uiteraard voor jullie regelen. Tijdens de Hunted Lunch proberen de criminelen uit handen te blijven van de hongerige premiejagers. Bij aankomst in een nieuwe locatie voor een heerlijk gerecht wordt het spel gepauzeerd zodat jullie even op adem kunnen komen. Na het gerecht snel weer op pad, want er zijn nog vele kluizen te kraken.

Tijdens deze tabletgame kruip je als team in de huid van niet alleen de crimineel, maar ook in die van de jager. Na het hoofdgerecht worden de rollen namelijk omgedraaid! Welk team heeft de beste tactiek en wie durft het meeste lef te tonen? Elk team, bestaande uit 3 tot 5 personen, wordt voorzien van een tablet. Op deze tablet zijn de kluizen en personages op een plattegrond weergegeven. De jagers zullen alles op alles zetten om de criminelen op te sporen. Het doel van de criminelen is natuurlijk uit handen van de jagers blijven en daarnaast zo veel mogelijk kluizen te kraken. Zodra de criminelen een kluis kraken, zal een alarm afgaan die de huidige positie zal verraden bij de jagers. Wegwezen dus!

Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en kroon je tot de beste hunters of tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag. Onder het genot van een welverdiend dessert worden de winnaars bekendgemaakt. Niets is zeker tot het einde!

Programma-indicatie

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Hunted Tablet game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Hunted Tablet game deel 2
17.00 - 18.00 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Een tablet per team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie restaurants naar keuze
  • Een prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleine groepen

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan