Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Tour Leiden

Details over dit uitje

Compleet dagje uit in Leiden organiseren? Het High Tour Leiden arrangement laat u een volledige middag genieten. Maak een bijzondere stadswandeling met een professionele gids en geniet aansluitend van een overcomplete high tea. Om de dag goed te starten, ontvangen we u in een restaurant met een kopje koffie en een heerlijk stuk gebak. Leiden Evenementen weet precies wat verwennen betekent!

Onze gids neemt u mee op stap door het centrum van de mooiste stad van Zuid-Holland. Niet alleen worden de bekende gebouwen bekeken , ook komen er leuke verhalen voorbij, onze gids barst van de boeiende verhalen over het Leiden van toen en nu.

Na deze interessante rondleiding, bezoekt uw gezelschap een gezellig Leids café waar een heerlijke high tea op u staat te wachten. Alle calorieën die eraf zijn gelopen tijdens de wandeling eten we er nu gewoon weer aan, want de high tea zit vol met hartige lekkernijen en zoete en.

Uitgebreid ‘High Tea-en’ en Leiden eens goed onder de loep nemen, dat is het perfecte recept voor een ontspannen middagje. Onze jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere rondleidingen maakt van uw High Tea Tour een ware belevenis.

Veel plezier!

Programma:

12.00 – 12.30 Koffie met gebak
12.30 – 14.00 Tour door de stad
14.00 – 16.00 High Tea

Inclusief:
  • Koffie en gebak
  • Professionele gids tijdens de tour (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreide High Tea
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan