Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Dinner in Leiden

Details over dit uitje

Willen jullie Leiden eens op een andere manier leren kennen? Dan hebben wij een leuk arrangement voor jullie bedacht. Dat wordt heerlijk dineren in drie verschillende restaurants en tussen de gerechten door gaan jullie in groepjes een avontuurlijke fotopuzzeltocht doen door het centrum van Leiden.

Na het voorgerecht doen onze begeleiders een feestelijke introductie. Het spel wordt piekfijn uitgelegd en de teams worden ingedeeld. Daarna is het aan jullie om de stad kris kras te ontdekken gewapend met de opdrachten, de historische stadskaart en een digitale camera om alles vast te leggen. Maak uiteraard ook een foto van jullie team, wie weet gaat jullie team wel de boeken in als de winnaar van vandaag!

Na elke ronde foto-opdrachten arriveren jullie weer bij een volgend restaurant waar genoten wordt van weer een ander voortreffelijk gerecht. Dan hebben jullie ook gelijk de tijd om even te pauzeren en gezellig een drankje te nuttigen.

Tijdens het dessert reiken wij de enige echte hoofdprijs uit aan het beste team! Veel plezier!!

Programma - indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Get the Picture deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Get the Picture deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maak je gebruik van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reserveringen voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan