Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht – Lunch – Proeverij in Leiden

Details over dit uitje

Bedrijfsuitje of groepsuitje organiseren in de mooiste universiteitsstad van Nederland? Dit gezellige dagarrangement in Leiden bestaat uit een unieke en originele drietrapsraket: Steptocht - Lunch - Proeverij: dus dat wordt actief steppen, heerlijk lunchen en genieten van een proeverij naar keuze.

Ontdek het echte Leiden, met familie, vrienden of collega's op een actieve manier!

11.00 - 13.00 Steptocht

Met een warming-up en gedegen uitleg door onze professionele gids begint u de steptocht. U bezoekt prachtige delen van de binnenstad, zo gaat u bijvoorbeeld gewoon per step over het Rapenburg en bezoekt u de Beestenmarkt. Ook komt u langs de vele grachten en monumentale panden en wat dacht u van de diverse muurgedichten die door heel Leiden te vinden zijn? Uw gids en begeleider weet er veel meer over te vertellen.

13.15 - 14.30 Lunch

Na deze actieve ochtendactiviteit is het tijd voor een lekkere lunch in het centrum van Leiden. Tijdens de lunch krijgt u natuurlijk voldoende tijd om de geschiedenis van Leiden en alles wat u geleerd heeft nog eens rustig te bespreken. Uiteraard kunt u het ook daar vooral niet over hebben...

14.30 - 15.30 Proeverij

De dag eindigt met een heerlijke proeverij. De keuze voor een proeverij is geheel op maat voor u te organiseren. Leiden Evenementen organiseert diverse proeverijen in de binnenstad, van een stoere bierproeverij tot een chique portproeverij.

Inclusief:
  • Lunch
  • Steps
  • Professionele gids
  • Proeverij naar keuze (bier-, wijn-, jenever-, likeur-, port- of whiskyproeverij)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan