Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue – City Tour in Leiden

Details over dit uitje

Neem een kijkje in de indrukwekkende stad Leiden. Tijdens de Barbecue en City Tour van Leiden Evenementen gaat u genieten van een heerlijke barbecue en krijgt u de mooiste verhalen over de stad te horen.

Tijdens de ontspannen maar zeker gezellige Barbecue en city tour onderneemt u een interessante tocht door de stad en gaat u heerlijk barbecueën.

18.30 - 21.00 Barbecue

U start met een heerlijke barbecue bij een van de leukste restaurants van Leiden! Er worden verschillende soorten vis en vlees geserveerd en daarnaast kunt u genieten van heerlijke salades. Na dit smullende begin van de avond gaat u een interessante rondleiding doen door de Universiteitsstad Leiden.

21.00 - 23.00 Citytour

Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de meest bijzondere delen van de prachtige stad. Er worden verschillende monumenten bezocht en u krijgt de meest interessante anekdotes te horen. U loopt rustig door de bijzonder verlichte stad en zal af en toe stil gaan staan voor een informatief praatje van de gids.

Inclusief:
  • Compleet verzorgde barbecue
  • Professionele gids
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Leiden with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Leiden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan