Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Leiden

Details over dit uitje

Even leren paaldansen tijdens je groepsuitje met vriendinnen? De Workshop Paaldansen in Leiden wordt gepresenteerd door de altijd flexibele paaldans instructrice van Leiden Evenementen. Zij beheerst als geen ander de fijne kneepjes van deze 'klimsport' en weet hoe je de zwaartekracht kan trotseren.

Ongeveer twee uur lang zal ze jullie onderwijzen in de edele dans van het verleiden tijdens deze workshop van Leiden Evenementen.

Jullie gaan natuurlijk ook zelf aan de slag, even kijken of de heupen lekker loskomen onder de opzwepende deunen van de heerlijke beat.

Na de warming-up, waarbij jullie verschillende rek- en strekbewegingen doen, is het tijd om de paal te bedwingen. Je vriendinnen kunnen eerst nog even toekijken terwijl je in de paal hangt en de leukste toeren uithaalt!

Tijdens de workshop paaldansen komen jullie erachter dat het niet alleen een hele verleidelijke, maar ook een zeer inspannende sport is. Jullie kunnen daarom tussendoor heerlijk genieten van een drankje, om vervolgens de les weer te vervolgen.

Onze professionele instructrice staat jullie met raad en daad terzijde. Trek soepele kleding aan en zorg voor een paar stevige dijen. Neem de geleerde verleidingskunsten mee naar huis en oefen je kunsten onderweg uit op de lantaarnpalen! De workshop Paaldansen is bijzonder geschikt voor een ludiek vrijgezellenfeest of als gezellig uitje met vriendinnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Gezellige locatie in Leiden
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan