Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Cocktails maken in Leiden

Details over dit uitje

Tijdens de creatieve Cocktail Workshop van Leiden Evenementen mixt u een lekkere Mojito, een tongstrelende Tequilla Sunrise of Pink Paradise. Deze workshop staat onder vakkundige begeleiding van een professionele cocktailshaker die echt weet hoe een moderne cocktail moet smaken!

U krijgt natuurlijk eerst uitleg over de ingrediënten, de technieken en de overheerlijke smaakcombinaties die het mixen en shaken zullen opleveren. Een scheutje vodka, een sapje, goed roeren! Alleen de beste ingrediënten voor de lekkerste cocktails komen voorbij!

Dit was alleen nog maar de theorie, de praktijk is natuurlijk minstens zo belangrijk. U gaat zelf twee cocktails maken die hopelijk thuis ook op het menu zullen staan. U mag natuurlijk uw eigen gemixte drankjes zelf nuttigen en desgewenst alles nog even over doen!

Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de workshop lekkere hapjes te nuttigen, vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Cocktails
  • Materiaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan