Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Soepboot door Leiden

Details over dit uitje

Bij Leiden Evenementen weten we wel een leuke manier om de winter iets aangenamer te maken! Wij organiseren voor u de Winterse Soepboot door Leiden. We serveren heerlijke soepjes en tussendoor geniet u van het prachtige uitzicht.

Met de soepboot varen we door alle prachtige Leidse grachten. Uiteraard kletst u tussendoor nog wat met uw collega’s, familie of vrienden en geniet u van een heerlijk drankje. (drankjes nog niet inbegrepen in de prijs)

Aan het eind van de vaart zult u concluderen dat de winter in Leiden nog helemaal niet zo erg is.

Veel plezier!

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Boothuur (1.5 uur)
  • Heerlijke soepjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bent u met meer dan 35 personen, uiteraard geen probleem. Er wordt dan een aparte prijs berekend.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan