Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen neemt u in de wintermaanden mee naar het centrum van Leiden om te genieten van een heerlijk diner in drie etappes. Ontdek de mooiste universiteitsstad van Nederland tijdens deze culinaire stadswandeling en zet uw groepsuitje of bedrijfsuitje feestelijk op de kaart!

Geniet van een heerlijk 3-gangen diner en wandel tussen elke gang door weer de prachtige binnenstad in op weg naar de volgende locatie.

Leiden kent tal van prachtige monumenten, pleinen en monumentale panden en natuurlijk de besneeuwde Pieterskerk die vanaf de vele straatjes en pleinen altijd zichtbaar is. Uw Winter Walking Dinner door de straten van Leiden laat al het moois zien dat deze oude binnenstad te bieden heeft. Uw gids vertelt u allerlei boeiende details over de opzienbarende historie van deze universiteitsstad.

Voor deze speciale wandeling heeft Leiden Evenementen een selectie gemaakt van de beste restaurants, waar de diverse gerechten voor u klaargemaakt worden. Dat wordt simpelweg genieten van culinaire hoogstandjes op verschillende locaties!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 21.45 Rondleiding
21.45 – 22.30 Dessert

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW

15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW

30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw Winter Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Leiden with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Leiden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan