Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking and Floating Brunch in Leiden

Details over dit uitje

Wandelen met een professionele gids door het prachtige centrum van Leiden, lekker eten in drie verschillende restaurants en een gezellige rondvaart door de Leidse grachten op de koop toe, dat is in ’t kort de Walking and Floating brunch van Leiden Evenementen. Wij nemen u graag mee om op unieke wijze de mooiste universiteitsstad van Zuid-Holland te ontdekken.

Dit is toch wel één van de leukere arrangementen die u bij ons kunt boeken. Gezellig voor groepsuitjes met familie, vrienden of uw collega’s!

We starten de brunch met een smakelijk voorgerecht in een gezellige horecalocatie naar keuze. Daarna vervolgen we de middag met een rondleiding van onze professionele gids, hij of zij al staat te trappelen om de mooiste plekjes van Leiden aan u te laten zien. Naast leuke verhalen over bekende gebouwen en monumenten vertelt onze gids u verrassende anekdotes zodat u de stad weer eens met hele andere ogen gaat zien. Na de stadswandeling wordt het tijd voor het sublieme hoofdgerecht in een ander restaurant.

Na de tweede traktatie wordt het tijd voor wat extra ontspanning. Met een heerlijke rondvaart door de Leidse grachten en singels moet dit zeker lukken. Vanaf het water is de stad Leiden nog mooier. Om de middag gepast af te sluiten, brengt u een bezoek aan het derde en laatste restaurant van deze dag. Hier gaat u uitgebreid genieten van heerlijk dessert. Na deze middag bent u weer helemaal op de hoogte en weet u wat de Leidse horeca allemaal voor u kan betekenen.

Programma:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Rondleiding
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.10 – 17.10 Rondvaart
17.15 – 18.00 Nagerecht

Bootinformatie:

Tijdens de Walking and Floating Brunch wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Rondleiding met professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Gezellige rondvaart door Leiden
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur die u in de restaurants doorbrengt (excl. BTW), kunt u gebruikmaken van ons drankarrangement, zodat u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan