Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Theater Wandeling door Leiden

Details over dit uitje

Ontmoet de overbuurvrouw van 'Goeie Mie', een Leidse gifmengster haar leven doorbracht als Nederlands eerste seriemoordenaar. Tijdens deze theaterrondleiding neemt deze bekende vertrouweling van Goeie Mie u mee naar het Leiden van weleer, toen de hofjes nog volzaten met alleenstaande vrouwen van goed komaf. Zij vertelt over haar wereld, haar zorgen en vooral over de levenswandel van één van de gevaarlijkste Leidse dames die ooit heeft bestaan.

De buurvrouw van Goeie Mie is uw gids tijdens een ontdekkingsreis door het centrum van Leiden. De stadswandeling wordt voorzien van boeiende historische vertellingen en anekdotes, geheel in stijl gepresenteerd door een voortreffelijke actrice die haar rol met verve speelt. Dat Goeie Mie verzekeringen afsloot op de krakkemikkige zielen die zij onder haar hoede nam, dat Goeie Mie twee gezichten had en dat vele nietsvermoedende weduwe aan haar ten prooi vielen.

Maak van uw uitje in Leiden een verrassende, sinistere en verpletterende ontdekkingstocht en ga op stap met een historisch figuur. U bent bijna echt terug in de tijd.

Inclusief:
  • Historische theatertour door Leiden
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan