Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour door Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen brengt u onder begeleiding van een professionele gids langs alle leuke plekjes van Leiden tijdens de Tandemtour. Dit uitje is niet alleen gezellig maar ook sportief!

Gezelligheid gegarandeerd! Helemaal als u met uw fietspartner de goede weg wilt ingaan. Rechtsaf, linksaf, evenwicht bewaren is een must.

Het rijden op een tandem eist enige oefening maar u zal snel dwars door het verkeer gaan op weg naar de volgende afslag. Uitermate geschikt voor iedereen die hun relatie even wilt testen! Onderweg krijgt u alles te horen over de mooie plaatsen en de bekende inwoners van de gezellige stad Leiden.

Inclusief:
  • Comfortabele fietsen
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Leiden with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Leiden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan