Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit

Stadswandeling op Maat in Leiden

Details over dit uitje

Geniet van het beruchte stadsdecor van Leiden tijdens de Standswandeling op Maat van Leiden Evenementen. Wil u even lekker op stap door het centrum van Leiden? Met familie, vrienden of collega's samen met een professionele gids die u van alles kan vertellen over de historische gebouwen en wetenswaardigheden van deze stad?

Leiden Evenementen biedt grote en kleinere gezelschappen diverse stadswandelingen op maat aan zoals:

- De Hofjesrondleiding
- Compleet Middagje Leiden inclusief stadswandeling
- Leids Ontzet Wandeling
- Historische wandeling

Leiden telt in totaal 35 hofjes met prachtige tuinen en een roemrijke historie. Tijdens onze hofjesrondleiding leiden wij u langs tal van opmerkelijke hofjes waar een boeiend verhaal aan vast zit. Zoekt u naar de plekken waar Rembrandt is geboren en getogen? Als de meest belangrijkste representant van de Hollandse Meesters in de 17e eeuw, is Rembrandt niet meer weg te denken uit onze cultuur. Daarom is het zo leuk om samen met onze gids op de voet de levensloop van deze kunstenaar te volgen.

Of wilt u meer weten over het Leids Ontzet en waarom op 3 Oktober iedere Leidenaar in de feeststemming is? Doe dan onze Leids Ontzet Wandeling, een gezellige ontdekkingsreis naar de spannende gebeurtenissen die in de 16e eeuw plaatsvonden en de tradities die van generatie op generatie werden doorgegeven.

Heeft u meer tijd? Tijdens het Middagje Leiden gaat u even lekker rondvaren, maakt u een stadswandeling en bezoekt u de Hortus Botanicus. Er zijn vele manieren waarop wij uw stadswandeling op maat vorm kunnen geven. Meer weten? Vraag het onze medewerkers en organiseer die speciale stadswandeling!

Eigenlijk niet zo'n zin om te wandelen? Doe uw tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Inclusief:
  • Professionele privé gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan