Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking The Stars Lunch in Leiden

Details over dit uitje

Net als het gelijknamige Tv-programma maar gewoon pal in het centrum van Leiden te organiseren! Geniet tijdens de Ranking the Stars Lunch van Leiden Evenementen allereerst van een heerlijke lunch. Ondertussen gaan jullie met onze quizmaster eens kijken hoe jullie echt over jullie collega's, vrienden of familie denken. En vice versa natuurlijk, want zelf heb je misschien ook wel wat op te biechten. De ontboezemingen zorgen steevast voor melige momenten!

We verdelen het complete gezelschap in kleine teams die een ranking gaan maken van alle overige deelnemers. Uiteraard hebben wij al een aantal hilarische vragen bedacht die we vanmiddag zullen behandelen. Welke dame staat minstens drie uur per week voor de spiegel? Wie heeft de meeste werkgevers gehad in z'n leven? Wie drinkt er af en toe een borreltje teveel? Ongetwijfeld zullen er een paar verrassende geheimpjes onthuld worden.

Op een leuke locatie in het prachtige centrum van Leiden, genieten jullie van een uitgebreide lunch, zodat jullie je iedere keer weer op kunnen laden voor de volgende Ranking The Stars spelronde. Uiteraard is er net als bij het gelijknamige Tv-programma een professionele spelleider annex quizmaster van Leiden Evenementen aanwezig. Zij weten wel hoe ze dit soort sessies aan moeten pakken om er een geslaagde middag van te maken.

Uiteraard krijgt iedereen voldoende tijd om de vragen goed voor te bereiden, want voorafgaand aan de middag krijgt iedere deelnemer een vragenlijst toegestuurd om de deelnemers te ranken. Eenmaal bij elkaar gekomen, zijn alle ins- en outs bij de presentator bekend en gaan we alles vraag voor vraag behandelen, zodat er geen enkel detail verborgen blijft. Degene die het er het beste vanaf brengt, gaat met de enige echte 'Ranking the Stars'' hoofdprijs naar huis.

Dat wordt genieten! Veel plezier.

Inclusief:
  • Professionele quizmaster
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Gezellige locatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tipje!:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens de lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan