071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Diner in Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Popquiz Diner in Leiden

Houdt u van muziek, dansen én van lekker dineren? Dan is het Pop quiz Diner van Leiden Evenementen zeker iets voor u!

Leiden Evenementen biedt nu een perfecte combinatie tussen een muzikale quiz en een overheerlijk diner bij een gezellige locatie in het centrum van Leiden.

Uw vrijgezellenuitje of avondje weg met vrienden of familie wordt er een stuk luider van. Herbeleef de muziek uit het verre verleden of ontdek wie er helemaal op de hoogte is van de nieuwste en hipste artiesten.

De quiz wordt natuurlijk volledig naar uw wensen aangepast. Aan welke categorie geeft u uw voorkeur?

- 60’s & 70’s
- 80’s & 90’s
- 2000 tot nu
- Nederpop
- Divers

Van the Rolling Stones tot aan de laatste hits van Rihanna en One Direction, u kiest welke decennia aan bod komen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor muziek van eigen bodem met de originele Nederpop! De vrolijke quizmaster en de bulderende geluidsinstallatie staan klaar om de beste muziekfragmenten af te spelen en te koppelen aan slimme en verrassende vragen over de desbetreffende artiest of producer.

Wordt het de mannen tegen de vrouwen of een onderlinge competitie? Wordt het de 60ties en 70ties of kiest u liever voor hits vanaf 2000 tot nu? Tussen de verschillende quizrondes worden heerlijke gerechten geserveerd, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de quiz en het diner helemaal gescheiden te houden. De presentatie van de quiz wordt gedaan door onze enthousiaste en levendige quizmaster, die alle antwoorden op waarde weet te schatten. Natuurlijk wordt er na afloop van de quiz een hoofdprijs uitgereikt aan het team dat het beste presteert.

Veel plezier!

Inclusief:
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Keuze uit genre, 60ties, 70ties, 80ties, 90ties, recent, Nederpop
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elke gewenste dag of tijdstip!
  • Meezingen, neuriën, handjes in de lucht is allemaal geoorloofd!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan