Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Leiden

Details over dit uitje

Bezoek de oudste studentenstad van Nederland, Leiden! Tijdens het 'Middagje Leiden' van Leiden Evenementen waar u geniet van een rondvaart, rondleiding en een bezoek aan de Hortus Botanicus. U komt alles te weten over de prachtige stad, de gebouwen, de pleinen en de grachten die door de hele stad heen lopen.

13.00 - 14.00 Rondvaart

Heerlijk comfortabel varen over de grachten van Leiden. Tijdens de rondvaart ziet u de stad vanaf het water en wordt er een route gevaren over de bekende grachten en singels. De route brengt u langs molens, prachtige huizen en grachtenpanden.

14.00 - 16.00 Rondleiding

De rondleiding door Leiden wordt begeleidt door een van onze professionele gidsen, die kennis hebben over de rijke historie en leuke weetjes over de stad. Leiden beschikt over vele musea, maar het is natuurlijk zo veel leuker om langs de grachten en hofjes te lopen onder leiding van een gids die de leukste anekdotes weet te vertellen. Tijdens de rondleiding komt u langs alle bekende bezienswaardigheden en vervolgt u uw weg naar de Hortus Botanicus.

16.00 - 17.00 Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus is de mooiste tuin van Leiden. Diverse exotische bloemen en planten worden al meer dan 4 eeuwen hier vertroeteld. Een grote en kleurrijke verzameling planten vanuit alle delen van de wereld zijn in deze prachtige tuin te bezichtigen, dus wat uw voorkeuren ook zijn, u kijkt uw ogen uit! Ontdek de schatten van de Hortus en doe ideeën op voor uw eigen tuintje.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Boot informatie:

In Leiden wordt gebruik gemaakt van open boten, voor een gesloten boot wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Entree Hortus Botanicus

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan