071 82 00 392
Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Leiden

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middagje Leiden

Bezoek de oudste studentenstad van Nederland, Leiden! Tijdens het 'Middagje Leiden' van Leiden Evenementen waar u geniet van een rondvaart, rondleiding en een bezoek aan de Hortus Botanicus. U komt alles te weten over de prachtige stad, de gebouwen, de pleinen en de grachten die door de hele stad heen lopen.

13.00 - 14.00 Rondvaart

Heerlijk comfortabel varen over de grachten van Leiden. Tijdens de rondvaart ziet u de stad vanaf het water en wordt er een route gevaren over de bekende grachten en singels. De route brengt u langs molens, prachtige huizen en grachtenpanden.

14.00 - 16.00 Rondleiding

De rondleiding door Leiden wordt begeleidt door een van onze professionele gidsen, die kennis hebben over de rijke historie en leuke weetjes over de stad. Leiden beschikt over vele musea, maar het is natuurlijk zo veel leuker om langs de grachten en hofjes te lopen onder leiding van een gids die de leukste anekdotes weet te vertellen. Tijdens de rondleiding komt u langs alle bekende bezienswaardigheden en vervolgt u uw weg naar de Hortus Botanicus.

16.00 - 17.00 Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus is de mooiste tuin van Leiden. Diverse exotische bloemen en planten worden al meer dan 4 eeuwen hier vertroeteld. Een grote en kleurrijke verzameling planten vanuit alle delen van de wereld zijn in deze prachtige tuin te bezichtigen, dus wat uw voorkeuren ook zijn, u kijkt uw ogen uit! Ontdek de schatten van de Hortus en doe ideeën op voor uw eigen tuintje.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Boot informatie:

In Leiden wordt gebruik gemaakt van open boten, voor een gesloten boot wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Inclusief:
  • Rondvaart
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Entree Hortus Botanicus

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes ook in een andere taal dan Nederlands verzorgd?
Ja, onze gidsen en begeleiders spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, rondleidingen, excursies en spelarrangementen kunnen in andere talen gevolgd worden.
Kan ik met mijn groep deelnemen aan een arrangement, als wij niet aan het minimaal aantal deelnemers komen?
Ja dat is geen probleem, wel kopen wij in voor het minimaal aantal deelnemers en verzoeken wij u om aan het minimale tarief te voldoen. Maar dit gaat natuurlijk allemaal in overleg!
Waar in Leiden starten de arrangementen van Leiden Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van de Beestenmarkt, maar dit is volledig afhankelijk van het arrangement en uw voorkeur uiteraard. De medewerkers van Leiden Evenementen zullen u tijdig informeren over het gekozen startpunt.
Is mijn voorkeursdatum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij na de aanvraag spoedig inzien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op uw voorkeursdatum. Wanneer het arrangement beschikbaar is, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, om eventuele teleurstelling te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Leiden Evenementen?
De tijden zijn helemaal door u te bepalen! Uiteraard is dit ook deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe begint het arrangement op het door u gewenste tijdstip!
Kunnen wij ons aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Leiden Evenementen organiseert alle arrangementen en uitjes voor groepen, volledig aangepast aan de wensen van deze groep. Dit is de reden dat anderen niet kunnen deelnemen aan arrangementen van anderen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook bij slecht weer gaan we de stad in. Het is natuurlijk mogelijk om poncho’s en paraplu’s te regelen en iets langer te blijven hangen in een café of restaurant. Ook bij slecht weer is Leiden een prachtige stad, geloof ons maar!
Hoe moeten wij van punt a naar punt b?
De gidsen van Leiden Evenementen begeleiden u tussen de verschillende punten, indien deze ver uit elkaar liggen. U ontvangt ook ten alle tijden een routebeschrijving van ons, zodat u precies weet waar en wanneer u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Leiden Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Is het mogelijk om een prijslijst en brochure toe te sturen?
Leiden Evenementen maakt geen gebruik van brochures en prijslijsten. Wij willen u graag betrekken bij de samenstelling van het perfecte arrangement op maat. Dit is de reden dat wij geen vaste tarieven vermelden, dit is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! Wij stellen graag een persoonlijke offerte op maat voor u op, waarbij al uw keuzes worden meegenomen.
Wanneer moet ons op maat gesneden uitje betaald worden?
De factuur wordt ruim van tevoren toegestuurd en deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst voldaan te zijn.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan