Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lapdance Workshop in Leiden

Details over dit uitje

De Lapdance Workshop van Leiden Evenementen is voor zowel vrouwen als mannen, die van hun dagje uit wel iets heel spannends willen maken..

U hoeft zicht geen zorgen te maken, hoewel losbandigheid zijn leuk kan zijn, blijven tijdens deze workshop alle kledingstukken aan. Bij thuiskomst kunnen natuurlijk alle remmen los, maar eerst moet u de fijne kneepjes van het vak leren!

Onder leiding van de professional leren jullie de basisbeginselen van deze verleidelijke vorm van bewegen, om vervolgens de meest sensuele heupbeweging te oefenen. Lapdance is een bijzondere kunstvorm die zal zorgen voor een dosis opwinding en hilariteit tijdens uw uitje!

Tijdens de workshop krijgen jullie overhemden en stropdassen die over de eigen kleding gedragen worden. De vrijgezel krijgt uiteraard nog even een voorbeeld van de perfecte lapdance, uitgevoerd door de professional.. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie
  • Een lapdanceshow voor de vrijgezel door de lerares
  • Gebruik van overhemden, hoeden en stropdassen
  • Goodiebag voor de vrijgezel en een leuk cadeau

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding (en voor de vrouwen eventueel hakken) mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan