Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes lunch Leiden

Details over dit uitje

De titanenstrijd barst weer los bij Leiden Evenementen. De eeuwenoude strijd tussen de meisjes en de jongens zullen wij weer aanbreken met dit gezellige arrangement.

De teams krijgen tijdens de spelrondes allerlei lastige vragen, weetjes en vooroordelen voorgelegd. Welk team weet er de meeste correct te beantwoorden? Zullen het de mannen of de vrouwen zijn?

Waar zijn vrouwen uiteindelijk beter in dan mannen en andersom? Lezen mannen nou beter de kaart of kan je dit ook gerust aan de vrouwen overlaten en welk geslacht is beter in multitasken? Maak je borst maar nat, want dit soort vragen kunnen jullie verwachten tijdens het spel. Uiteraard zorgt onze quizmaster ervoor dat de punten eerlijk verdeeld worden.

Tussen de spelrondes door zullen wij jullie ook nog eens lekker in de watten leggen door een heerlijke lunch te serveren in een restaurant naar keuze.

Dan is er nog maar één vraag die beantwoord moet worden. Wie zijn er beter? De jongens of de meisjes?

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan