Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Brunch in Leiden

Details over dit uitje

Vandaag gaat u gezellig door de stad wandelen, genieten van heerlijke gerechten én kiekjes maken in de mooie binnenstad van Leiden, welkom bij de altijd gezellige Get the Picture Brunch van Leiden Evenementen.

De beste restaurants met de lekkerste gerechten op de kaart, de meest pittoreske route door Leiden...beter kan bijna niet. U bezoekt tijdens de fotopuzzeltocht drie geweldige restaurants waar u weer een ander smakelijk gerecht geserveerd krijgt!

We verdelen uw gezelschap tijdens de fotospeurtocht in teams van maximaal 8 personen. De verschillende teams gaan gewapend met een camera kris kras door het centrum van Leiden om de opdrachten te vervullen. Wij verwachten uiteraard geen telegraafjournalistiek, maar een foto van een bekende Nederlander levert misschien wel bonuspunten op!

Zorg uiteraard wel dat u op tijd bent voor het volgende gerecht! Die heerlijke culinaire hoogstandjes uit Leiden wilt u echt niet missen. Aan het eind van de middag zorgt onze begeleider voor een officiële prijsuitreiking. Wie wint de hoofdprijs? U mag het zeggen...

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3 gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Achteraf alle foto's digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan