Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Leiden Diner

Details over dit uitje

De avond is gevallen en heel Leiden krijgt een hartverzakking door een lugubere lustmoord. De politie vraagt jullie om mee te helpen aan het onderzoek. Jullie gaan als echte Flikken op zoek naar diverse sporen en aanwijzingen. Tijdens jullie rechercheonderzoek geniet je van drie heerlijke gerechten in verschillende restaurants. Elke aanwijzing leidt weer naar een ander gezellig eetadresje in de binnenstad van Leiden. Deze aflevering van de gelijknamige Tv-serie kan als groepsuitje met vrienden of als bedrijfsuitje met collega’s worden georganiseerd!

In het eerste restaurant waar jullie vanavond gaan eten, worden de spelregels aan jullie uitgelegd. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende Flikkenteams die er zelfstandig op uit trekken. Met een stadskaart en een politiedossier onder je arm zal je diverse sporen en aanwijzingen moeten zien te vinden. Deze sporen leiden vervolgens naar weer een ander eetadres. Langzamerhand komen jullie bij de climax van de avond.

Jullie politieonderzoek leidt onherroepelijk naar het laatste restaurant waar genoten wordt van een uitgebreid dessert. Nu wordt gekeken welke speurneuzen het serieus hebben aangepakt. Het beste Flikkenteam gaat naar huis met een prachtige prijs!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Flikken game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Flikken game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan