Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietstour in Leiden

Details over dit uitje

De fietstour door Leiden is een actief en gezellig uitje van Leiden Evenementen. De fietstour is perfect voor iedereen die wat meer wilt zien van de historische studentenstad Leiden.

De professionele gids van Leiden Evenementen laat u in ongeveer 2 uur tijd de meest indrukwekkende stukjes van Leiden zien, de stijlvolle gebouwen, het historisch centrum en de vele karakteristieke panden komen allemaal aan bod.

Geniet van de leuke verhalen en de bijzondere informatie die onze gids u weet te vertellen.

Wilt u een speciale rondleiding op maat? Onze gidsen zijn flexibel, dus u kunt uw wensen aangeven. Wij stellen de route samen, maar uw ideeën nemen wij natuurlijk altijd mee! Ook als u voor of na de fietstocht lekker wilt lunchen of dineren kunnen wij u adviseren om voor u een heerlijk dagje uit te organiseren.

Inclusief:
  • Fietsen
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan