Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Leiden

Details over dit uitje

Wat zijn nou eigenlijk de exacte regels? Het zijn er te veel om op te noemen, maar uiteraard gaan we u een handje op weg helpen tijdens het altijd chique Etiquette Diner van Leiden Evenementen.

Welke tafelmanieren zijn nou belangrijk? Hoe hoort u de tafel te dekken en hoe begroet u mensen op de juiste manier? Gaat u nou naar het toilet of naar de WC? Dit zijn maar een paar voorbeelden van onderwerpen die we tijdens deze workshop zullen behandelen.

Na de workshop kunt u ook nog eens genieten van een overheerlijk diner in een restaurant naar keuze. Mocht u liever eerst dineren, dat kan natuurlijk ook. Het programma is geheel naar uw eigen wens aan te passen. Uw butler zal zich in een net kostuum presenteren. Vraag ook gerust naar zijn verhalen, hij heeft voor de crème de la crème mogen werken, zelfs voor diverse royals. Zijn jarenlange ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat het Etiquette-diner niet alleen leerzaam, maar ook een leuk en gezellige uitje met vrienden, familie of collega’s zal worden.

Na afloop van het diner bent u niet alleen een perfecte tafelgast, maar ontvangt u ook een uniek etiquette-certificaat!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatie in het centrum van Leiden
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan