Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Brunch Game in Leiden

Details over dit uitje

Doe dat groepsuitje in Leiden vooral eens avontuurlijk! Speel de Empire City Brunch Game van Leiden Evenementen. Het is een virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch in drie restaurants naar keuze.

Hoe werkt het Empire City Gamespel? Jullie zijn de eigenaren van een Leids vastgoedkantoor met één belangrijke opdracht: zorg voor zoveel mogelijk panden in jullie portefeuille. Zijn jullie slimmer dan de concurrentie en staan jullie eerdaags te boek als de vastgoedtycoons van de Lage Landen?

Jullie team krijgt bij de speluitleg meerdere tablets en portofoons mee. Op de tablet krijgen jullie een plattegrond van Leiden te zien, waarop jullie team, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s worden weergegeven. Door een gebouw in te sluiten komt deze in jullie portefeuille, maar let goed op! Als jullie groep ingesloten wordt door de tegenstander, stelen ze geld van jullie rekening. Dat wil je natuurlijk niet!

Het spel wordt gespeeld tussen de gerechten door. Deze middag bezoeken jullie drie verschillende restaurants waar jullie telkens kunnen genieten van weer een ander Leids-culinair hoogstandje. Bij het dessert wordt ook het winnende team in ’t zonnetje gezet door jullie begeleider. Zijn jullie klaar om jullie portefeuille en jullie maag te vullen?

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstippen!

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maak je gebruik van het drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan