Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Disco Party in Leiden

Details over dit uitje

Je vrijgezellenfeest of party in Leiden geheel in discostijl vormgeven? De swingende tonen van Earth, Wind & Fire, Chique en andere swingende discogroepen uit de jaren 70 komen je tegemoet tijdens de Disco Party van Leiden Evenementen. Een felgekleurde dansvloer, spiegelbollen aan het plafond, wijde broekspijpen en krullend borsthaar, wat betreft stijl en decor wordt deze party volgens de beste gebruiken aangekleed!

Tijdens de Disco Party zullen Saturday Night Fever en KC and the Sunshine Band natuurlijk niet ontbreken. Beleef een echte Disco Party in Leiden!

Geniet van een heerlijk welkomstdrankje en de verschillende hapjes. Bij binnenkomst staat er natuurlijk ook een heerlijk buffet voor jullie klaar en je kan gedurende de gehele avond onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar nuttigen.

De professionele fotograaf van Leiden Evenementen maakt tijdens jullie Disco Party de meest ludieke kiekjes van iedere discofanaat. De felverlichte dansvloer is binnen no time gevuld met de meest indrukwekkende afrokapsels en kleurrijke outfits. Precies zoals in de jaren '70!

Tijdens de Disco Party staat er natuurlijk ook een wervelende workshop discodansen op het programma, zodat de voetjes lekker professioneel van de vloer kunnen!

Er zit nog maar één ding op: 'Let's Groove Tonight', ga helemaal uit je dak met de Disco Party van Leiden Evenementen!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Professionele Disco DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid buffet
  • Lekkere borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Workshop discodansen
  • Toplocatie in Leiden

Optioneel:

- Verlichte dansvloer
- Discoband

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Leiden Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan