Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinnersloep in Leiden

Details over dit uitje

Geniet tijdens een rondvaart van een overheerlijk 3-gangen diner, terwijl de prachtige wateren van Leiden aan u voorbij trekken, met de Dinnersloep van Leiden Evenementen.

Terwijl u aan het varen bent, ziet u de meest indrukwekkende plekjes van Leiden en wordt er tussendoor een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Geniet van het heerlijk diner en een lekker drankje, dat is pas echte verwennerij!

Het diner zal bestaan uit een proeverij van voorgerechten, een vis- vlees of vegetarisch hoofdgerecht en wordt afgesloten met een proeverij aan nagerechten. Weinig is onmogelijk!

Boot informatie:

In Leiden wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • 3-gangen diner
  • Privé sloep
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Meerprijs gesloten sloep:

€ 175,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan