Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – Kroegentocht met rondleiding in Leiden

Details over dit uitje

Feestje te vieren met vrienden of collega’s en hebben jullie nou eens echt zin in een oergezellige avond in Leiden? Dan is dit voor jullie het juiste arrangement! Eerst gaan jullie uitgebreid genieten van een heerlijk diner en daarna worden jullie door de professionele kroegenexpert van Leiden Evenementen meegenomen voor een avontuurlijke kroegentocht door de Leidse binnenstad.

17.30 – 20.00 Diner

Eerst is het even tijd om een goede bodem te leggen. Jullie gaan dan ook genieten van een 3-gangen keuzemenu in een gezellig Leids restaurant. Uiteraard kunnen jullie vooraf uitzoeken waar jullie willen gaan eten maar wij hebben zeker nog een paar goede tips voor jullie.

20.00 – 23.00 Kroegentocht

Wat doet een stadsgids bij een kroegentocht? Nou, ‘follow the leader’ en loop linea recta door naar de mooiste, meest populaire en mooiste kroegen van Leiden. Je hoeft dus niet zelf te gaan zoeken. Het zijn adressen waar een beetje Leidse student zich elke week laat zien! Bovendien is het ook wel eens leuk om iets te weten te komen van de diverse kroegen die jullie bezoeken.

De drankjes zijn nog niet inbegrepen in de prijs en kunnen direct in de kroegen betaald worden.

Inclusief:
  • 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Leiden with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Leiden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan