Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Sportquiz in Leiden

Details over dit uitje

Groepsuitje of bedrijfsuitje met een sportief tintje organiseren? Weet u veel over diverse beroemde Nederlandse sporters? Op een gezellige locatie in het centrum van Leiden speelt u de altijd gezellige en verrassende Grote Sportquiz van Leiden Evenementen.

Om de sfeer helemaal fantastisch te maken worden er een aantal elementen van ‘Ik Hou van Holland’ toegevoegd aan de quiz.

In verschillende groepen gaan jullie de strijd met elkaar aan. In de quiz komen voornamelijk Nederlandse Sporters en de bijbehorende sportprestaties aan bod. Wanneer was de laatste Elfstedentocht en wie won deze en welke atleet won de meeste gouden medailles op de Olympische spelen?

Om de avond in opperbeste sfeer te laten verlopen hebben we ook andere quizonderdelen voor u bedacht. Wat dacht u van het dolkomische onderdeel ‘petje op, petje af’?. Uiteindelijk zal het beste team onderling de strijd aangaan om de felbegeerde hoofdprijs te veroveren. Wie mag zichzelf aan het eind van de avond dé sportkenner van het gezelschap noemen!?

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Beeld & geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen
  • Locatie in het centrum van Leiden
  • Een prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan