Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Brunch Game in Leiden

Details over dit uitje

Willen jullie tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje Leiden eens onveilig maken door de Crime City Brunch van Leiden Evenementen te organiseren? Het is een gedurfd en avontuurlijk spel, een hypermodern en virtueel GPS spel en City Adventure ineen. En dat in combinatie met keuze uit drie overheerlijke gerechten in drie verschillende restaurants. Altijd al eens in de huid willen kruipen van een doorgewinterde crimineel? Dit is jullie kans! Zijn jullie er klaar voor?

Hoe werkt Crime City eigenlijk? Het doel van deze City Game is vrij eenvoudig maar zeer uitdagend: verzamel zoveel mogelijk buit. Samen met jullie groepsgenoten terroriseren jullie het centrum van Leiden. Verzamel wapens, kraak kluizen en schroom vooral niet om jullie tegenstanders te beroven en pootje te lichten. Wellicht worden jullie een beruchte straatbende! Uiteraard wordt het spel wat moeilijker gemaakt, want de politie is op de hoogte dat jullie in Leiden tekeer gaan. Als ze jullie te pakken krijgen, zit er maar één ding op: omkopen!

Om alle boefjes eens lekker in de watten te leggen, zorgen wij ook nog eens voor bezoekjes aan drie gezellige Leidse restaurants. Ja, een crimineel wordt behoorlijk hongerig van al die avonturen....Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Tablets
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Tip:

Niet telkens je knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan