Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Workshop in Leiden

Details over dit uitje

De workshop Burlesque van Leiden Evenementen maakt van elke vrouw een betoverende verschijning. In Leiden kunnen jullie nu samen met vriendinnen genieten van deze zwoele en klassieke workshop. Maak van je vrijgezellenfeest of uitje met de 'ladies' een bijzondere en exotische belevenis. Met de uitleg van een ware verleidingskunstenares, die meer kan dan sexy knipogen alleen, gaan jullie gezamenlijk genieten van de uitdagende poses die worden geoefend.

Alle 'girlfriends' worden omgetoverd tot verleidelijke vamps.

Verleiden staat centraal bij Burlesque, maar wel op een stijlvolle manier! De instructrice laat jullie allemaal zien hoe een uitdagende choreografie wordt opgezet of hoe een echte 'chairdance' uitgevoerd moet worden. De temperatuur in de zaal schiet meteen omhoog!

Tijdens de workshop staan er natuurlijk diverse accessoires voor jullie klaar. Handschoentjes, boa's en allerlei andere attributen maken de burlesque nog klassieker!

Ontdek deze creatieve stripleaseworkshop in het gezellige centrum van Leiden. Laat je vrouwelijkheid eens de vrije loop en kom dichter bij je sensuele zelf. Je weet wel, die sexy lady die in je verborgen zit...

Inclusief:
  • Professionele Burlesque trainer
  • Gezellige locatie centrum Leiden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw hakken mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan