Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappentour in Leiden

Details over dit uitje

De Leidse Smartlappentour van Leiden Evenementen begint met een ontspannen lunch in het centrum van de mooiste universiteitsstad van ons land. Daarna gaat u op stap door de stad met een enthousiast vertellende stadsgids om daarna deze dag te beëindigen met het zingen van heerlijke smartlappen, levensliederen waar iedereen wel wat bij voelt.

13.00 - 14.00 Lunch

U begint de dag met een ontspannen lunch in het centrum van Leiden om vervolgens te beginnen met de stadswandeling.

Na de lunch zal onze gids u ophalen om Leiden van top tot teen te ontdekken.

14.00 - 16.00 Rondleiding

Over het historische centrum van Leiden is van alles te vertellen. De architectuur en de roemruchte historie van deze universiteitsstad zal dan ook zeker onderdeel van gesprek zijn tijdens deze gezellige rondleiding.

Ook krijgt u te horen welke bekende Nederlanders tijd hebben doorgebracht in deze prachtige stad en u gaat natuurlijk een kijkje nemen in een van de vele hofjes die Leiden rijk is.

16.00 - 17.30 Smartlappen Zingen

Het wordt het tijd om plaats te nemen in een gezellig stadscafé in de binnenstad. Eenmaal binnen krijgt u een tekstboekje met meerdere liederen en bekende smartlappen. Samen met uw gehele gezelschap gaat u op zoek naar uw meest favoriete liedjes om deze vervolgens uit volle borst mee te zingen. Tijd om de nachtegaal in los te laten!

Inclusief:
  • Lunch
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Accordeonist met smartlappen lyrics
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan