Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Leiden

Details over dit uitje

Wilt u chique tafelmanieren leren, weten hoe u nou echt iemand hoffelijk begroet en of het nou WC of toilet is? Dit en nog veel meer gaat u uzelf eigen maken tijdens de gezellige Workshop Etiquette van Leiden Evenementen. Door de juiste etiquette in acht te nemen, krijgt u niet alleen meer zelfvertrouwen, het verbetert ook uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is een groot voordeel als u zowel privé als zakelijk de basis van de etiquetteregels kent en het is natuurlijk nog leuk ook!

Deze workshop wordt gegeven door een ware etiquette-specialist in een jacquet met de symbolische witte handschoentjes. Deze butler heeft al voor vele indrukwekkende personen gewerkt en hij zal zijn kennis op een leuke en leerzame manier aan u overbrengen. Zijn enthousiasme en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat de workshop leerzaam maar uiteraard ook erg gezellig is!

De butler brengt u op de hoogte van de regels omtrent het tafeldekken en de bijbehorende tafelmanieren. Daarnaast krijgt u natuurlijk nog veel meer handige etiquettetips om in uw bagage te stoppen en aan het eind van de workshop kunt u zo aanschuiven bij de koninklijke familie.

Het is uiteraard ook mogelijk om de workshop etiquette te combineren met lunch of diner. Op deze manier kunt u alle etiquetteregels meteen in de praktijk brengen. Ook is het mogelijk voor onze butler om een etiquette workshop op uw eigen locatie te verzorgen!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatie in centrum van Leiden
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij niet aan het minimale aantal deelnemers bij deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan