Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stripdiner in Leiden

Details over dit uitje

Leiden Evenementen combineert een uitgebreid 3-gangen menu met erotisch entertainment. Speciaal voor de dames of heren die niet alleen een hongerige maag hebben of gewoon een ludiek uitje willen organiseren. Perfect als vrijgezellenfeest, zodat de aanstaande bruid of bruidegom nog even kan genieten.

Op een gezellige locatie in hartje Leiden wordt een voortreffelijk 3-gangen diner geserveerd en ten einde van het diner komt er een schaarsgeklede dame of heer de avond opvrolijken. De kledingstukken vliegen door de ruimte en er wordt snel een gewillig slachtoffer uitgezocht voor spannend oogcontact.

Boek nu dit speciale Stripdiner voor uw vrijgezellige knalfuif. Uiteraard ook te boeken voor een groep dames en heren die op zoek zijn naar een speciaal diner. Uiteraard kan dit Stripdiner geheel op maat worden georganiseerd en is dit arrangement ook goed in te passen in een volledig verzorgde vrijgezellendag.

Inclusief:
  • Verleidelijke stoot (man of vrouw)
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Leiden
  • Hormonale activering! (geheel gratis)
  • Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

Programma-indicatie:

19.00 – 21.15 Drie gangen diner
21.15 – 21.30 Stripact

De tijden kunnen naar wens aangepast worden.

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan