Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Dinner in Leiden

Details over dit uitje

Bent u klaar voor een avondje spanning en sensatie? De Sherlock Holmes Dinner Game van Leiden Evenementen gaat een groot spektakel worden. Jullie genieten vanavond van drie verschillende gerechten in drie Leidse horeca gelegenheden. Tussen de gerechten door zijn jullie druk bezig om een virtuele moordzaak op te lossen.

Jullie gezelschap wordt opgedeeld in verschillende onderzoeksteams om uiteraard uiteindelijk als beste team uit de bus te komen! Welk team wordt uiteindelijk tot de beste Sherlock Holmes kampioen gekroond? Dit blijft natuurlijk tot het eind van de avond spannend.

Tijdens het spel wordt er veel van jullie verwacht. Wij willen namelijk de voornaam, achternaam en het gebruikte moordwapen van de dader weten. Hoe komen jullie hier achter? Via de verschillende opdrachten die jullie op de tablet te zien krijgen! Uiteraard leiden correcte antwoorden naar de juiste dader.

Naast het spel zorgen we voor een aantal culinaire stops. De sherlocks moeten natuurlijk wel goed gevoed worden om te kunnen presteren. Daarom doen we tijdens deze avond drie verschillende restaurants aan en in ieder restaurant nuttigen jullie een overheerlijk gerecht. Bij het dessert wordt dan ook nog eens het winnende team uitgeroepen.

Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Sherlock Holmes Diner Game deel 2
22.00 – 22..30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets- Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid diner in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan