Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding door Leiden

Details over dit uitje

Ga op stap samen met familie, vrienden of collega’s. Volg de professionele gidsen van Leiden Evenementen en bezoek tijdens uw rondleiding in Leiden alle historische, wetenschappelijke en culturele hotspots van deze oergezellige geboorteplaats van vele beroemde Nederlanders. De diverse hofjes, grachten en monumenten worden allemaal bezocht, inclusief die adressen waar de geschiedenis gewoon van de gevel af te lezen is. Wat dacht u van de diverse muurgedichten op tal van mooie panden in het centrum?

Het prachtige monumentale decor van de stad Leiden is al jaren een topattractie voor vele buitenlandse toeristen. Onze professionele gids vertelt u graag over de jeugd van Rembrandt, waar en hoe hij zich de schilderkunst meester maakte. Tevens zal hij u graag vertellen over de geschiedenis van de oudste universiteit van Nederland en haar meest beroemde studenten. Hij laat u de oude hofjes van Leiden zien die zich vaak verscholen achter fraaie poorten in de stad bevinden.

Heeft u zin een lekker kopje koffie of een ontspannen rustmomentje op het terras? Uiteraard kunnen wij tegen een schappelijke meerprijs het allemaal voor u regelen hier in Leiden, inclusief het vervoer naar het centrum.

Onze gidsen spreken diverse talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Eigenlijk niet zo’n zin om te wandelen? Doe uw “Rondleiding Leiden” dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Inclusief:
  • Professionele privé gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan