Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking The Stars Diner Cruise in Leiden

Details over dit uitje

Beleef de gezelligste rondvaart over de grachten van Leiden tijdens de Ranking The Stars Diner Cruise. Neem je studievrienden, familie of collega’s mee voor een avondje bijzonder entertainment, verrassende vragen en onthullende antwoorden. De gehele avond staat in het teken van de leukste quiz van Nederland én een overheerlijk menu. Bovendien kom je eindelijk eens achter de vreemde hobby’s van collega’s, de grappige karaktertrekken van je familie of de verrassende avonturen van je studiegenoten.

Tijdens de quiz worden lekkere tapas of een verrukkelijke mediterraans menu geserveerd. Als iedereen aan boord is, gaat de Ranking The Stars quiz beginnen.

In kleine groepjes gaan jullie de strijd met elkaar aan. Welk team weet het meest over de andere deelnemers? De quiz bestaat uit meerdere rondes en de show wordt langzamerhand opgebouwd tot een hoogtepunt!

Ronde 1 & 3

Hoe goed kennen jullie elkaar? Onze quizmaster zal diverse meerkeuze- en open vragen stellen. Ook worden er een aantal muziekfragmenten afgespeeld wat gegarandeerd zal leiden tot een sfeervolle ambiance. Weten jullie wie een echte flirt is of een enorme ‘telaatkomer’? Wie van de dames heeft een ‘walkin-closet’ van onmetelijke proporties? Wie van de heren heeft een hobby die je niet achter hem had gezocht?

Al deze vragen zijn afhankelijk van hoe jullie vooraf een vragenlijst hebben ingevuld. Aan de hand van de antwoorden stellen wij namelijk de vragen van de quiz samen.

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde vragenlijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie geplaatst zijn per vraag. Tijdens de quiz gaan jullie in teamverband inschatten hoe men elkaar ‘gerankt’ heeft. Daarna nodigt onze quizmaster elk team uit om de antwoorden te motiveren. Vooral dit laatste onderdeel is onthullend. Jullie motivatie is altijd gebaseerd op bepaalde aannames over bepaalde mensen, maar zijn die aannames wel correct?

Veel plezier!

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief:
  • Boothuur
  • Heerlijke maaltijd
  • Enthousiaste quizmaster
  • Ranking the Stars Quiz
  • Hoofdprijs voor het winnende team

Mogelijke buffetten:

– Tapas
– Mediteraans

Bent u met meer dan 35 personen, uiteraard geen probleem. Er wordt dan een prijs op maat berekend.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur die u aan boord doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan