Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Leiden

Details over dit uitje

Tijdens het Ranking the Stars Diner van Leiden Evenementen gaat u in verschillende teams uw vriendenkring, familie of collega's eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en geniet u tegelijkertijd van een heerlijk 3-gangen diner.

Een paar dagen voordat u bij elkaar komt, sturen we u een vragenlijst op, met grappige vragen in de hoop op een paar onthullende antwoorden. Zo komen we iets meer over iedereen te weten en kunnen we dit spelprogramma in volle vaart beginnen.

Uw gezelschap komt bijeen op een gezellige locatie in het centrum van Leiden, hier wordt uw gezelschap in kleine teams verdeeld en vervolgens gaat elk team proberen een zo goed mogelijke inschatting of ranking te maken. Wie is eigenlijk best wel ijdel? Wie is een echt feestbeest? En wie is er echt té luidruchtig? Dit zijn uiteraard maar een paar voorbeelden, u kunt natuurlijk ook zelf vragen aanleveren!

Het team dat de anderen het beste kan inschatten, ontvangt van onze quizmaster de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs. Mocht uw team niet erg op dreef zijn, dan beleeft u alsnog een uitstekende avond. De overheerlijke, culinaire gerechten van de chef zullen u zeker niet teleurstellen!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Een uitgebreid 3-gangen diner
  • Toplocatie in centrum van Leiden
  • Een Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan