Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pralineren en Dineren in Leiden

Details over dit uitje

Een creatief en culinair groepsuitje in Leiden organiseren met vrienden of vriendinnen? Tijdens Pralineren en Dineren van Leiden Evenementen maken jullie heerlijke chocolaatjes om je vingers bij af te likken.

Genieten van een bonbon die jullie zelf gemaakt hebben is natuurlijk het lekkerst. Samen met een echte pralinespecialist gaan jullie aan de slag om als echte patissiers op basis van een heerlijk recept de lekkerste bonbons te maken.

17.00 – 18.30 Pralineren

Chocolaatjes maken, het verschil tussen melk en pure chocolade ontdekken, de fijne en speciale ingrediënten selecteren, jullie gaan het tijdens deze workshop allemaal leren. Handig voor thuis als je weer eens iets nieuws wilt proberen.

19.00 – 21.30 Dineren

Na het pralineren is het tijd om heerlijk te dineren. Jullie gaan genieten van een heerlijk drie gangen diner. Uiteraard is er keuze uit verschillende restaurants. De keuze is aan jullie!

Inclusief:
  • Bonbonworkshop onder enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van ons drank- arrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan