Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pizza sloep in Leiden

Details over dit uitje

Aan het eind van de middag of tijdens de lunch gewoon met vrienden of familie een rondvaartje maken door Leiden, goed idee zouden wij zeggen. Maar na een uurtje wilt u wel wat te knabbelen hebben natuurlijk! Welkom op ons drijvende pizzapaleis, een schip vol lekkere ingrediënten, champignons, tomaat en gesmolten kaas. Onze schipper staat voor u klaar om de mooiste Leidse vaarwegen aan te doen. Ondertussen geniet u gewoon van een knapperig stukje pizza met krokante bodem en een glaasje wijn.

Optioneel kunt u uiteraard ook een gids boeken die u tijdens uw rondvaart van alles vertelt over onze beroemde ‘sleutelstad’ en alle gebouwen en bezienswaardigheden waar u langs vaart. Dus dat wordt niet alleen varend lunchen of dineren, maar ook nog eens smullen van boeiende anekdotes en een paar historische verrassingen.

Zowel culinair als maritiem culinair gooien wij alle trossen los! Het schip is desgewenst te bevoorraden met lekkere warme dranken en alles wat u op dat gebied nodig heeft. Bespreek uw Pizza sloep door Leiden met onze klantenservice. Wij wensen u alvast een goede vaart.

Boot informatie:

In Leiden wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • Rondvaart met schipper
  • 1 Pizza en verse ingrediënten aan boord
  • Mooie vaarroute over de bekendste Leidse vaarwegen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Meerprijs gesloten boot:

€ 175,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondvaart? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan