Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Leidse Etiquette Lunch

Details over dit uitje

'Hoe heurt het eigenlijk?!' Jort Kelder weet het ook al niet! Wij leren het jullie in korte tijd tijdens een gezellige Etiquette workshop. Het is dé manier om van jullie bedrijfsuitje of groepsuitje in Leiden een bijzondere happening te maken. Bovendien genieten jullie ook nog eens tijdens de workshop van een uitgebreide lunch. Reserveer die Leidse Etiquette lunch van Leiden Evenementen en leer hoe je als een prins aan tafel schuift.

De presentatie tijdens de workshop is in handen van een heuse 'etiquette master'. Hij kent de etiquetteregels op zijn duimpje en kan jullie dit op een natuurlijke manier aanleren. Zijn jarenlange ervaring en enorme enthousiasme maken deze etiquette-lunch soms hilarisch, feestelijk en gezellig.

Wat kunnen jullie zoal van de workshop verwachten? Jullie krijgen bijvoorbeeld handige tips om de tafel netjes te dekken of om je tafelmanieren aan te scherpen. Hoe spreek je mensen netjes aan en wat voor houding hoor je daarbij aan te nemen? Dit is uiteraard niet alles, maar wij zorgen in ieder geval dat jullie na de workshop voldoende kennis hebben opgedaan om bij een staatsbanket niet een complete flater te slaan.

Naast alle etiquette regels, genieten jullie ook nog eens van een heerlijke lunch in een restaurant naar keuze. Een leerzaam en lekker uitje dus!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatie
  • Uitgebreide lunch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Niet telkens je knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan