Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Leidse Cursus Rondvaart

Details over dit uitje

Leiden Evenementen combineert tijdens deze Leidse Cursus Rondvaart een prachtige boottocht over de mooiste vaarwegen van de stad met een kijkje in de wonderlijke wereld van de Leidse taal. U gaat tijdens deze boottocht eigenlijk op zoek naar het Leids dialect en de Leidse tongval. Gedurende een half uur krijgt u tijdens uw rondvaart onderwijs in die rollende ‘r en hoe u die nou eigenlijk schappelijk uit uw mond krijgt. De rest van de rondvaart besteedt u aan de ondergaande zon, de prachtige watervogels en de pittoreske waterwegen.

Tijdens deze boottocht hoort u boeiende verhalen over de historie van Leiden en wordt u aan de hand van een leesplankje onderwezen in het enige echte Leids dialect. Uiteindelijk wordt er nog een kort wedstrijdje gedaan zodat u kunt horen wie talent heeft om direct in te burgeren in onze “Sleutelstad”.

Uw schip is desgewenst uitgerust met lekkere warme dranken en alles wat u nodig heeft. Bespreek deze klassieke en taalonderzoekende rondvaart met rollende ‘r door Leiden met onze klantenservice. Wij wensen u alvast een behouden vaart.

Boot informatie:

In Leiden wordt standaard een open boot gebruikt. Als u een overdekte boot wenst, dan vragen wij u dit bij uw reservering door te geven.

Inclusief:
  • Rondvaart met professionele schipper
  • Op zoek naar het Leids Dialect in de Leidse Cursus
  • Mooie route over de bekendste Leidse vaarwegen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Meerprijs gesloten boot:

€ 175,00 excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondvaart? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan