Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kolonisten van Catan Lunch in Leiden

Details over dit uitje

Ook fan van bordspelletjes? Dan is de Kolonisten van Catan vast wel een bekend spel voor u! Bij Leiden Evenementen hebben we dit bekende bordspel omgetoverd in een geweldige Tablet game. In Leiden kunt u dit superleuke stadsspel spelen in combinatie met een heerlijke drie-gangen lunch, in drie verschillende restaurants in hartje Leiden. Dit uitje is perfect als u op zoek bent naar een gezellige teambuildingsactiviteit, afdelingsuitje of als actief vrijgezellenfeest!

De spelregels zijn simpel, zelfs als u niet bekend bent met het bordspel. Wij zullen alles uitleggen en binnen no-time weet u alles wat u moet weten over dit virtuele tablet spel. Uw gezelschap wordt verdeeld over gelijke teams en ieder team gaat op stap om een virtuele kolonie op te richten. Om deze kolonie te stichten moeten jullie verschillende grondstoffen verkrijgen, blijf wel op de concurrenten letten, want geen grondstof is onuitputtelijk! Via de tablet kunnen jullie de locaties van de grondstoffen vinden, ridderkaarten spelen, ontwikkelingskaarten kopen en hele gebieden van het centrum van Leiden plunderen!

Om tijdens het bouwen van de kolonies ook nog even te genieten, lassen wij een aantal stops in waarbij jullie overheerlijke gerechten geserveerd krijgen! Tijdens het nagerecht wordt ook het beste team in het zonnetje gezet en worden zij gekroond tot de ware Kolonisten van Catan.

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Lunch voorgerecht
14.00 – 15.00 Kolonisten van Catan deel 1
15.00 – 16.00 Lunch hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Kolonisten van Catan deel 2
17.00 – 17.30 Dessert en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide lunch in drie verschillende restaurants
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw arrangement:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze quiz? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan