Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Hip & Trendy Party in Leiden

Details over dit uitje

Een echt hip vrijgezellenfeest of een trendy party met vrienden organiseren in Leiden? Hip is niet zo maar een woord! Het predicaat hip moet wel verdiend worden natuurlijk! Tijdens de Hip & Trendy Party van Leiden Evenementen zorgen wij voor een superhippe party zoals jullie dat nog nooit hebben meegemaakt.

Deze avond ontvangen we jullie op onze hippe partylocatie in hartje Leiden. Hier kunnen jullie eerst genieten van een lekker glaasje bubbels. Na de bubbels zetten we het buffet voor jullie klaar zodat er uitgebreid genoten kan worden van heerlijke gerechten. Onze Leidse chefkok staat namelijk te popelen om jullie lekker te verwennen.

Uiteraard zorgen wij ook voor een trendy DJ die wel weet hoe die een hip feestje tot een hoogtepunt moet brengen. Diverse dancehits staan te wachten om de ruimte te vullen. Tussendoor loop je gewoon even naar onze charmante cocktailshakers die druk bezig zijn een heerlijke Mojito voor je te shaken.

Trek je hipste kleren aan tijdens deze Hip & Trendy Party. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Trouwens, we hebben goed nieuws voor de echte feestbeesten; alle drankjes uit de Hollandse bar zijn namelijk all-in tijdens de gehele party. Veel plezier!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Professionele DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Cocktailshakers
  • Fotograaf
  • Toplocatie hartje Leiden

Optioneel:

- Live optreden trendy artiest
- Doorbitch
- Hippe gastvrouwen

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Jullie themafeest op maat organiseren? Wil je het net even anders?

Dat kan altijd natuurlijk! Geef gerust door als je onderdelen toegevoegd of verwijderd wilt hebben uit bovenstaande programma. Regel je feest geheel op maat. Bespreek alle mogelijkheden met onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige themafeest van Leiden Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan