Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

High Wine boot door Leiden

Details over dit uitje

Bent u een groepsuitje aan het organiseren in Leiden en hebben jullie zin om een stukje te gaan varen? Met de High Wine Rondvaart vaar je rond op niveau. Tijdens de boottocht worden heerlijke wijnen geserveerd inclusief bijbehorende hapjes die voor de noodzakelijke feeststemming zullen zorgen. Er kan worden geproost en er mogen sterke verhalen worden verteld!

Leiden kent circa 28 km vaarweg en maar liefst 88 bruggen. Jullie bezoeken uiteraard de mooiste grachten. Tijdens de rondvaart komen jullie langs prachtige monumenten en markante gebouwen.

We ontkurken de flessen en gooien de trossen los maar net in andere volgorde. De High Wine rondvaart is geschikt voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje en voor elke gelegenheid waarbij iets te vieren valt. Te boeken tijdens sombere herfstdagen voor de natuurlijke anti-depressie, voor romantische zomerse avonden en zakelijke uitjes om gasten kennis te laten maken met de prachtige binnenstad van Leiden.

Boot informatie:

Tijdens het arrangement maken we gebruik van een gesloten boot. In verband met de lage bruggen bestaat dit uit een zeil die bij mooi weer geopend kan worden.

Inclusief
  • Boothuur
  • Verschillende wijnen
  • Verschillende hapjes
  • Te boeken op ieder gewenste tijdstip

Bent u met meer dan 35 personen, uiteraard geen probleem. Er wordt dan een aparte prijs berekend.

Extra lang varen?:

Dat kan! Indien u bereid bent om een meerprijs te betalen kunt u de boot langer reserveren. U kunt de vaart per uur uitbreiden.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan