Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Leiden

Details over dit uitje

De essentie van deze heerlijke Biking Brunch van Leiden Evenementen luidt alsvolgt: genieten van heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants in Leiden en tussendoor een leuke rondleiding op de fiets met een professionele gids. Dus dat wordt een stukje fietsen, een stukje eten, eigenlijk het ideale groepsuitje met vrienden of familie of dat ene originele bedrijfsuitje.

Wij weten pas echt een leuke manier hoe u de stad het best kunt ontdekken en waar de culinaire hoogtepuntjes van de stad te vinden zijn!

Gelukkig zorgt onze professionele gids voor de nodige informatie en krijgt u allerlei boeiende anekdotes te horen over de bekendste monumenten en gebouwen van de stad. Dat is uiteraard niet alles, want onze gidsen zitten boordevol informatie die ze ook graag aan u vertellen.

Over de locaties hebben wij uiteraard ook al nagedacht. Of het nu een gezellig Frans restaurantje is op de Beestenmarkt of een exquise verrassing bij de Burcht, de route richting het restaurant is bezaaid met fraaie verhalen over Leiden, de Leidse historie en het Leidse universiteitsleven.

Het is niet alleen een rondje rond de kerk, maar een echte tocht om uitgebreid te genieten! Elke chef-kok staat halsrijkend uit te kijken naar weer een nieuw peloton coureurs die zijn gerechten willen proeven! En dat wilt u zeer zeker! Geniet ervan!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht

14.00 - 14.15 Fietsen ophalen

14.15 - 15.00 Fietstocht deel 1

15.00 - 16.00 Hoofdgerecht

16.00 - 16.45 Fietstocht deel 2

16.45 - 17.00 Fietsen inleveren

17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in de restaurant doorbrengt (excl. BTW), kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan