Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Leiden

Details over dit uitje

Leiden ontdekken en genieten van culinaire hoogstandjes uit de Leidse keuken? Leiden Evenementen heeft voor deze gezellige combinatie een origineel arrangement bedacht. U begint de avond met een heerlijk 3-gangen diner in een restaurant naar keuze. Als iedereen zijn bordje leeg heeft gegeten, komt onze gids jullie ophalen om de avond af te sluiten met een gezellige stadswandeling door Leiden.

18.00 - 20.30 Diner

U start de avond met een overheerlijk 3-gangen diner in een gezellig Leids restaurantje. Uiteraard kunt u zelf uw voorkeur voor een restaurant aangeven. Aan het eind van het diner neemt onze verbaal begaafde stadsgids jullie op sleeptouw om de verschillende bezienswaardigheden van Leiden van boeiende anekdotes te voorzien.

20.30 - 22.30 Citytour

Onze professionele gids weet alle markante plekken van onze prachtige Sleutelstad Leiden zo te vinden. Aan historie en cultuur geen gebrek in deze universiteitsstad! U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen over de Burcht en de fraai verlichte straatjes en steegjes van de stad.

Inclusief:
  • 3-gangen diner naar keuze
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Leiden with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Leiden.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan