Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes in Leiden

Details over dit uitje

Misschien wel het leukste vrijgezellenfeest voor zowel mannen en vrouwen! De strijd tussen de seksen komt tot grote hoogte tijdens De Jongens tegen de Meisjes van Leiden Evenementen. Tijdens deze spelshow testen wij jullie kennis over het andere geslacht. Mannen, vrouwen, wat doen ze eigenlijk en waarom? Door het beantwoorden van allerlei grappige, ludieke en jolige vragen strijden jullie met het meiden- of mannenteam voor de unieke hoofdprijs!

Natuurlijk houden jullie van elkaar, maar het is natuurlijk best wel weer eens leuk om de andere sekse af en toe een toontje lager te laten zingen!

Onze gezellige presentator of presentatrice zal het spel leiden. Natuurlijk is deze geheel neutraal en zal hij of zij zorgen voor een gezonde dosis humor en hilariteit. Daarnaast beschikken ze ook nog over de laatste statistieken wat betreft het gedrag van mannen en vrouwen. Hoe vaak denken mannen gemiddeld aan sex? Wat vinden vrouwen belangrijk op de eerste date? Dit zijn het soort vragen die jullie kunnen verwachten.

De hoofdprijs wordt uitgereikt aan het team dat als beste in staat is het andere geslacht in te schatten. Welk team is nou daadwerkelijk het sterkst en kan met recht spierballentaal uitslaan? Dit en nog veel meer komen jullie te weten bij deze gezellige spelshow van Leiden Evenementen.

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Leiden
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige vrijgezellenfeest? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan