Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Winter Game in Leiden

Details over dit uitje

Zet jullie groepsuitje in de wintermaanden van A tot Z op de kaart! Doe een sneeuwballengevecht op de Beestenmarkt, verleid een Leidse heer of dame tot een lekkere natte kus, bel aan bij een wildvreemde voor een kopje warme chocolademelk. Dit en nog veel meer kunnen jullie verwachten tijdens de Crazy 88 Winter Game in Leiden van Leiden Evenementen.

Tijdens de Crazy 88 Winter Game gaan jullie in teams de meest hilarische opdrachten uitvoeren, alle uitdagingen zijn speciaal bedacht voor dit evenement! De kerstmutsjes zullen natuurlijk niet ontbreken.

Natuurlijk worden alle fratsen op camera vastgelegd, dan kan onze jury controleren of jullie de kantjes er niet vanaf hebben gelopen. Dat wordt sneeuwpoppen maken, kerstversieringen ophangen bij de plaatselijke politie en natuurlijk vele andere ludieke opdrachten tot een goed einde brengen! Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en elk team kan uitblinken op zijn eigen creatieve manier!

Na afloop van het arrangement krijgt het beste team natuurlijk een speciale winterse hoofdprijs! De filmpjes worden digitaal naar jullie toegestuurd zodat jullie tijdens de donkere winteravonden even kunnen nagenieten. Have fun!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje (bier, fris, huiswijn, koffie of thee)
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Filmpjes worden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 – > personen € 25,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan