Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Leiden
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Diner in Leiden

Details over dit uitje

Wilt u een actief groepsuitje in Leiden organiseren maar ook lekker dineren? Dan heeft Leiden Evenementen voor u hét ideale arrangement! Wat dacht u van een heerlijk 3-gangen diner, in drie verschillende restaurants en tussendoor verplaatst u zich via een fraaie fietsroute met professionele gids door de stad. Het is de perfecte combinatie van actief bewegen en culinaire verrassingen.

Met een professionele gids, die Leiden van A tot Z kent, komt u langs historische plekken, bekende straatjes en de mooiste monumenten. Af en toe stappen we weer af voor een ander overheerlijk gerecht in een gezellig Leids restaurant. Zo leert u de lokale horeca pas echt goed kennen! En schroom niet om optimaal te genieten van jullie gerecht, want de calorieën vliegen er tijdens de fietstour snel weer af.

Zo'n gids is handig meegenomen, dat maakt al die bezienswaardigheden in deze universiteitsstad een stuk boeiender. Geniet van de culinaire verrassingen in elk restaurant en bekijk Leiden met vrienden of familie.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 uur Voorgerecht
19.00 - 19.15 uur Fietsen ophalen
19.15 - 20.00 uur Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 uur Hoofdgerecht
21.00 - 21.45 uur Fietstocht deel 2
21.45 - 22.00 uur Fietsen terug brengen
22.00 - 22.30 uur Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor dit arrangement!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan